Pakej Perkahwinan Lengkap Sesi Malam Dewan Pekerti Seremban 2023-2024

Hidup berpasangan adalah fitrah semuala jadi alam dan setiap sesuatu itu ada pasangannya, umpama siang malam, pasang surut dan sebagainya lagi. Begitulah juga halnya dengan manusia. Perkahwinan adalah institusi yang menemukan pasangan dan rakan kongsi hidup yang sehati dan sejiwa untuk sama-sama mengharungi segala suka dan duka erti kehidupan.

Apabila hendak membina rumah tangga, sudah pasti setiap pasangan mengimpikan majlis yang indah indah belaka supaya dapat mencipta memori bersama untuk diceritakan kembali semasa hari tua. Majlis perkahwinan sering diadakan bagi meraikan pasangan pengantin yang sudah sah bernikah selain, bertujuan menghebahkan kepada umum. Malah, perancangan yang rapi dan teliti juga perlu dilakukan sebelum majlis sehinggalah berlangsungnya hari bersejarah.

Persiapan perkahwinan bukanlah suatu perkara yang mudah. Banyak perkara yang perlu diambil berat dan dilakukan sebelum majlis perkahwinan. Sebagai contoh Lokasi Perkahwinan, Tema, Busana, Jurugambar , Katering, Jumlah Tetamu Jemputan dan lain lain.

Pelbagai perkara yang harus diteliti dan dipersiapkan, sekecil-kecil hiasan bunga tangan hinggalah sebesar-besar urusan borang nikah. Jika ada yang terlepas pandang, mungkin akan mencacatkan aturcara majlis perkahwinan idaman bakal pengantin. 

Dewan akan menjadi pilihan bagi pengantin yang tinggal di rumah seperti apartment dan sebagainya. Bagi pengantin yang mahu majlis perkahwinan exclusive dan mewah, mereka akan memilih dewan jenis β€œGlasshouse” sebagai lokasi majlis perkahwinan mereka.

Sememangnya buat di rumah lebih murah dan selesa untuk bergerak kesana dan kesini, tetapi anda perlu fikir pula dimana rumah anda? Ruang cukup ke? Macam mana pula dengan tetamu? Adakah mereka akan rasa selesa?

Bagaimana pula dengan katering , busana dan Jurugambar? Semuanya harus diambil kira.

Anda tidak perlu risau, kami menawarkan dua jenis pakej perkahwinan iaitu Pakej Perkahwinan Rumah / Pakej Perkahwinan Dewan Glasshouse berserta seorang Event Coordinator yang berpengalaman luas bagi memastikan majlis yang anda impikan berjalan dengan lancar.

Pakej pakej yang kami tawarakan adalah berpatutan mengikut bajet dari minimum 100 pax sehingga ke 2500 pax. Dua jenis pilihan menu , iaitu sajian utama atau sajian desa yang boleh dipilih oleh pasangan mempelai untuk untuk disajikan kepada tetamu yang hadir. Menu Makanan Beradap Serta Kek 3 tingkat termasuk sekali dalam pakej yang ditawarkan. Hasil tumisan daripada kami akan membuatkan tetamu menjamu selera sehingga menjilat jari pada majlis bersanding anda nanti.

Bagi Pelamin & Busana di butik butik kami adalah mengikut trend terkini. Bakal pengantin harus membuat pilihan yang bersesuaian dengan tema majlis yang diimpikan. Ini akan memudahkan pihak jurugambar kami merekod memori hari bersejarah anda untuk di jadikan sebuah Album.

Sebagai bakal pengantin yang bijak, anda patut memilih Pakej Kanopi & Katering Nikah Sanding Lengkap 2023 2024 yang kami tawarkan. Ini kerana anda tidak perlu memeningkan kepala lagi untuk mencari kelengkapan pernikahan secara berasingan.

Untuk info lanjut berkenaan pakej yang di tawarkan, anda boleh whatsapp wedding planner kami bagi memudahkan urusan selanjutnya.

Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top