PAKEJ KATERING LENGKAP OPEN HOUSE 2023 SEREMBAN

Khas kepada warga negeri sembilan terutamanya seremban yang ingin membuat OPEN HOUSE pada musim perayaan ini kami sangat alu alukan anda membuat di dewan kami yang bertempat di White Hall Dewan PEKERTI, Seremban.

Keadaan dewan yang berhawa dingin dan parking yang luas akan memudahkan tetamu jemputan hadir ke Majlis Open House Anda. Kami menawarkan pakej perkhidmatan katering makanan yang harganya berpatutan serta mengikut bajet anda.

Kami membawa semua pengalaman dan kemahiran kami dalam katering dan perancang majlis untuk setiap acara yang kami kendalikan. Kami bukan sahaja pakar dalam mengedalikan majlis, malah juga mempunyai Event Coordinator yang berpengalaman dalam bidang mereka sendiri. Jadi anda tidak perlu risau majlis anda pastinya akan sempurna dan meriah

Majlis Perkahwinan
– Majlis Hari Jadi
– Majlis Konvokesyen
– Majlis Aqiqah
– Majlis Doa Selamat
– Majlis Mesyuarat / Kursus ( badan kerajaan swasta )

Khidmat pramusaji kami akan sediakan. Anda juga tidak tidak perlu bersusah payah menyediakan pingan mangkuk dan pelbagai lagi peralatan hidangan, kami sediakan secara percuma.

Booking Pakej serendah RM1000 sahaja!!

  • Halal Certified Catering Services
  • Asean Food & Travel Awards 2022 Recognition
  • Malaysia’s Favourite Catering Service Provider – 2022
Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top