Netizen Kagum Lagi, Sharnaaz Ahmad Jemput Jebat Pulang Di Airport

Kehadiran pelakon Sharnaaz Ahmad di lapangan terbang sekali lagi mendapat perhatian ramai apabila kali ini dia menjemput anak lelakinya, Jebat Jayden pulang dari mengerjakan ibadah umrah.

Seorang bapa yang baik

Sebuah video yang dikongsikan oleh seorang pemilik akaun TikTok memaparkan dia telah terserempak dengan ahli keluarga Neelofa di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Difahamkan mereka baru sahaja pulang dari Tanah Suci, namun lebih mencuri tumpuan adalah kelibat pelakon berusia 38 tahun itu ketika menyambut kepulangan anak tunggalnya.

Menerusi perkongsian tersebut, aktor yang popular dengan drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta ini dilihat sedang melepaskan rindu dengan mendukung dan memeluk erat Jebat Jayden setelah dua minggu tidak bersua.

Gelagat anak beranak itu telah mencuri perhatian warganet dan rata-rata mereka memuji Sharnaaz atau nama sebenarnya Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad yang dilihat sebagai contoh bapa yang baik kerana mengambil berat tentang anaknya. Dia juga kelihatan akrab bersama keluarga bekas isterinya, Noor Nabila.

Terdahulu, aktor ini menghadirkan diri ke lapangan terbang untuk menghantar anaknya mengerjakan umrah bersama ahli keluarga bekas isterinya. Sikapnya itu dipuji kerana tetap menjaga hubungan baik bersama bekas keluarga mentua walaupun sudah berpisah dengan Nabila.

Sumber : https://ohbulan.com/video-netizen-kagum-lagi-sharnaaz-ahmad-jemput-jebat-pulang-di-airport

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top