PAKEJ PERKAHWINAN DI DEWAN 2023

Pernikahan adalah saat yang istimewa dalam kehidupan setiap pasangan. Untuk memastikan hari tersebut menjadi moment yang tak dapat dilupakan, pemilihan tempat pernikahan yang tepat sangat penting. Salah satu tempat yang patut dipertimbangkan adalah di Dewan, sebuah destinasi eksklusif yang menawarkan pakej perkahwinan yang lengkap All in dan menyediakan segala keperluan Anda.

Pakej Dewan menawarkan pakej perkahwinan yang diatur dengan sempurna untuk memenuhi keinginan majlis yang anda impikan. Pakej ini merangkumi semua aspek penting yang diperlukan semasa hari pernikahan atau sanding untuk mencipta kenangan yang terindah. Ia termasuk dari segi dekorasi hingga ke pakej katering, semuanya tersedia dalam satu pakej yang sesuai dengan bajet Anda.

Salah satu kelebihan pakej di Dewan adalah kemudahan fasilitis seperti parking, tandas, holding room dan ruang dewan beraircond yang luas. Pakej Dewan menawarkan ruangan elegan dan luas yang dapat menampung tetamu dalam jumlah besar. Dengan design glasshouse dan sentuhan dekorasi yang indah, Pakej Dewan dapat menciptakan suasana yang mempesona dan romantis semasa pernikahan Anda.

Dalam pakej perkahwinan, makanan dan katering juga menjadi fokus utama. Dua jenis pilihan menu , iaitu sajian utama atau sajian desa yang boleh dipilih oleh pasangan mempelai untuk untuk disajikan kepada tetamu yang hadir. Menu Makanan Beradap Serta Kek 3 tingkat termasuk sekali dalam pakej yang ditawarkan. Hasil tumisan daripada kami akan membuatkan tetamu menjamu selera sehingga menjilat jari pada majlis bersanding anda nanti.

Selain itu, pakej perkahwinan di Dewan juga memounyai bridal yang berpengalaman akan membantu Anda dalam pemilihan gaun pengantin yang elegan dan aksesori yang bersesuaian. Mereka akan memastikan kelohtan cantik dan berseri seri pada hari bahagia Anda. Dengan sentuhan profesional mereka, Anda tidak perlu risau tentang keadaan semasa hari persandingan anda kerana mereka akan dibantu oleh seorang event coordinator.

Fotografi dan videografi juga merupakan bahagian yang penting dalam pakej di dewan. Team yang berpengalaman luas akan mengabadikan setiap momen berharga dalam hari pernikahan Anda. Dari momen pengantin memasuki dewan hingga ke atas pelamin, setiap momen akan diambil dengan cantik dan elegant. Anda akan memiliki kenangan manis yang dapat dilihat semula selama bertahun-tahun yang mendatang.

Selain itu, Dalam pakej perkahwinan di Dewan, semua detail disiapkan dengan teliti oleh Event Coordinator. Mereka akan bekerja sama dengan Anda untuk memenuhi keinginan dan harapan serta merancang setiap aspek pernikahan dengan jaya nya. Mereka akan memastikan bahwa setiap detail yang dibuat dengan sempurna bagi memastikan kelancaran majlis persandingan Anda.

Untuk info lanjut berkenaan pakej yang di tawarkan, anda boleh whatsapp wedding planner kami bagi memudahkan urusan selanjutnya.

Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top