PAKEJ NIKAH SANDING ALL IN DEWAN MITC MELAKA 2023

Masih mencari dewan yang cantik untuk majlis hari bahagia anda?? Jika demikian, Dewan MITC di Melaka adalah destinasi yang amat stratergik dan selesa untuk mengadakan majlis perkahwinan. Dengan keadaan parking yang luas dan kemudahan yang serba lengkap, dewan ini menjanjikan pengalaman persandingan yang serba mewah dan elegant.

Dewan MITC Melaka yang terletak di tengah tengah bandaraya melaka adalah lokasi yang ideal untuk acara majlis persandingan yang besar. Dengan ruangan dewan yang berhawa dingin dapat menampung tetamu dalam jumlah yang besar sehingga 1500 pax. Dari dekorasi elegan hingga pencahayaan yang mempesona, setiap detail akan diambil kira dengan teliti untuk memastikan majlis yang anda impikan tercapai.

Pakej pakej yang kami tawarakan adalah berpatutan mengikut bajet dari minimum 500 pax sehingga ke 2500 pax. Ini termasuk PA Sistem & DJ, Kad Kahwin Digital, Kek Kahwin 3 Tingkat, photografi dan Bridal.

Bagi Pelamin & Busana di butik butik kami adalah mengikut trend terkini. Bakal pengantin harus membuat pilihan yang bersesuaian dengan tema majlis yang diimpikan. Ini akan memudahkan pihak jurugambar kami merekod memori hari bersejarah anda untuk di jadikan sebuah Album.

Booking Pakej serendah RM1000 sahaja
> Halal Certified Catering Services
> Asean Food & Travel Awards 2022 Recognition
> Malaysia’s Favourite Catering Service Provider – 2022

Untuk info lanjut berkenaan pakej yang di tawarkan, anda boleh whatsapp wedding planner kami bagi memudahkan urusan selanjutnya.

Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top