PAKEJ PERKAHWINAN DAN KATERING 2023 NEGERI SEMBILAN, MELAKA, SELANGOR, KUALA LUMPUR

Pakej Katering Di Negeri Sembilan, Melaka, Selangor, Kuala Lumpur | Dome Style | Buffet Style | 2000,1500 1000,500,300,200,100pax, Dengan Tawaran Pakej Bertunang, Nikah dan Sanding | Pakej Perkahwinan & Perancang Nikah Sanding

The Kenduri Event Sdn Bhd merupakan syarikat katering pertama di Negeri Sembilan yang mendapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM. The Kenduri Event Sdn Bhd mula beroperasi di Seremban pada tahun 2016 yang beralamat di Dewan PEKERTI NDSK.

Kepada bakal-bakal mempelai yang masih mencari dewan untuk majlis bersejarah anda, kami disini menawarkan pakej All In One (pakej lengkap perkahwinan) untuk majlis anda dari penyediaan Katering, pelamin,Sajian Mempelai, Kek Kahwin, Busana Pengantin lelaki dan perempuan,MakeUp Artist, Photographer, DJ & PA Sistem, Meja Beradap & Deco.

Kami bukan sahaja pakar dalam mengedalikan majlis anda, malah juga mempunyai vendor yang berpengalaman luas dalam bidang mereka sendiri. Jadi anda tidak perlu risau majlis anda pastinya akan sempurna dan meriah.?

Open Date Promotion sehingga Disember 2023

?️?️ Booking Pakej serendah RM1000 sahaja

?️ Halal Certified Catering Services

?️ Asean Food & Travel Awards 2022 Recognition

?️ Malaysia’s Favourite Catering Service Provider – 2022

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top