IDCC Shah Alam adalah sebuah kompleks konvensyen dan pameran yang terletak di Shah Alam, Selangor. Kompleks ini merupakan salah satu destinasi utama untuk acara-acara pameran, perkahwinan, dan aktiviti-aktiviti perniagaan di kawasan tersebut. IDCC Shah Alam menawarkan berbagai kemudahan dan ruang yang sesuai untuk pelbagai acara, dari pameran perdagangan hingga majlis perkahwinan. Pakej Katering Perkahwinan Lengkap IDCC Shah Alam Selangor

Salah satu kelebihan Pakej Katering Perkahwinan Lengkap IDCC Shah Alam Selangor adalah kemudahan fasilitis seperti parking, tandas, holding room dan ruang dewan beraircond yang luas. Pakej Dewan menawarkan ruangan elegan dan luas yang dapat menampung tetamu dalam jumlah besar. Dengan design dan sentuhan dekorasi yang indah, Pakej Dewan dapat menciptakan suasana yang mempesona dan romantis semasa pernikahan Anda.

Pakej Katering Perkahwinan Lengkap IDCC Shah Alam Selangor menawarkan pakej perkahwinan yang diatur dengan sempurna untuk memenuhi keinginan majlis yang anda impikan. Pakej ini merangkumi semua aspek penting yang diperlukan semasa hari pernikahan atau sanding untuk mencipta kenangan yang terindah. Ia termasuk dari segi dekorasi hingga ke pakej katering, semuanya tersedia dalam satu pakej yang sesuai dengan bajet Anda.

Dalam pakej perkahwinan, makanan dan katering juga menjadi fokus utama. Dua jenis pilihan menu , iaitu sajian utama atau sajian desa yang boleh dipilih oleh pasangan mempelai untuk untuk disajikan kepada tetamu yang hadir. Menu Makanan Beradap Serta Kek 3 tingkat termasuk sekali dalam pakej yang ditawarkan. Hasil tumisan daripada kami akan membuatkan tetamu menjamu selera sehingga menjilat jari pada majlis bersanding anda nanti.
semua detail disiapkan dengan teliti oleh Event Coordinator. Mereka akan bekerja sama dengan Anda untuk memenuhi keinginan dan harapan serta merancang setiap aspek pernikahan dengan jaya nya. Mereka akan memastikan bahwa setiap detail yang dibuat dengan sempurna bagi memastikan kelancaran majlis persandingan Anda.
Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.
Scroll to Top