Pernikahan adalah saat yang istimewa dalam kehidupan setiap pasangan. Untuk memastikan hari tersebut menjadi moment yang tak dapat dilupakan, pemilihan tempat pernikahan yang tepat sangat penting. Salah satu tempat yang patut dipertimbangkan adalah di Dewan, sebuah destinasi eksklusif yang menawarkan pakej perkahwinan yang lengkap All in dan menyediakan segala keperluan Anda.
Salah satu kelebihan Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak adalah kemudahan fasilitis seperti parking, tandas, holding room dan ruang dewan beraircond yang luas. Dewan Bora Ombak menawarkan ruangan elegan dan luas yang dapat menampung tetamu dalam jumlah besar. Dengan design glasshouse dan sentuhan dekorasi yang indah, Pakej Dewan dapat menciptakan suasana yang mempesona dan romantis semasa pernikahan Anda.
Dalam Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak, makanan dan katering juga menjadi fokus utama. Dua jenis pilihan menu , iaitu sajian utama atau sajian desa yang boleh dipilih oleh pasangan mempelai untuk untuk disajikan kepada tetamu yang hadir. Menu Makanan Beradap Serta Kek 3 tingkat termasuk sekali dalam pakej yang ditawarkan. Hasil tumisan daripada kami akan membuatkan tetamu menjamu selera sehingga menjilat jari pada majlis bersanding anda nanti.
Selain daripada itu, Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak juga mempunyai bridal yang berpengalaman akan membantu Anda dalam pemilihan gaun pengantin yang elegan dan aksesori yang bersesuaian. Mereka akan memastikan kelihatan cantik dan berseri seri pada hari bahagia Anda. Dengan sentuhan profesional mereka, Anda tidak perlu risau tentang keadaan semasa hari persandingan anda kerana mereka akan dibantu oleh seorang event coordinator.
Dewan Perkahwinan Di Bora Ombak yang serba lengkap dengan pelamin, meja, kerusi, pa system, red carpet dan lain-lain. Dapat memuatkan sehingga 100 -1000 tetamu dalam satu masa. Kapasiti dewan sehingga 2000 pax, kebanyakan dewan mempunyai kemudahan holding room, surau, tandas dan tempat letak kereta yang luas. Pakej katering yang menarik dengan menu yang terbaik dapat pujian tetamu. Lokasi dewan di tempat yang sangat strategik dan mudah untuk ke lokasi dewan, pelbagai jenis dewan untuk dipilih.
Selain itu, Dalam pakej perkahwinan di Dewan, semua detail disiapkan dengan teliti oleh Event Coordinator. Mereka akan bekerja sama dengan Anda untuk memenuhi keinginan dan harapan serta merancang setiap aspek pernikahan dengan jaya nya. Mereka akan memastikan bahwa setiap detail yang dibuat dengan sempurna bagi memastikan kelancaran majlis persandingan Anda.
Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition πŸ…π‘―π’‚π’π’‚π’ π‘ͺπ’†π’“π’•π’Šπ’‡π’Šπ’†π’… π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ πŸ…π‘¨π‘Ίπ‘¬π‘¨π‘΅ 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 π‘¨π’˜π’‚π’“π’…π’” 𝟐𝟎𝟐𝟐 πŸ…π‘΄π’‚π’π’‚π’šπ’”π’Šπ’‚β€™π’” π‘­π’‚π’—π’π’–π’“π’Šπ’•π’† π‘ͺπ’‚π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ π‘Ίπ’†π’“π’—π’Šπ’„π’† π‘·π’“π’π’—π’Šπ’…π’†π’“
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.
Scroll to Top