D Gateway Perdana Hotel (Dahulu Dikenali sebagai Hotel Sherwood Gateway) dengan sebaik-baiknya, pelanggan sentiasa menjadi keutamaan kami sama ada untuk beriadah atau untuk urusan perniagaan. Bilik kami yang luas disediakan untuk keselesaan dan kemudahan anda.
Dewan terletak secara strategik di tengah-tengah perbandaran utama seperti Kajang, Semenyih dan Seri Kembangan yang mudah diakses dalam masa 10 hingga 20 minit pemanduan dari hotel. Ia adalah 30 minit ke KLCC, 30 minit ke Lapangan Terbang KLIA; dan 15 minit ke Putrajaya serta Cyberjaya.
D’ Gateway Bangi adalah dewan perkahwinan berkonsepkan Ballroom dan terletak di D Gateway Perdana Hotel, TheKenduri menyediakan pakej lengkap perkahwinan dengan harga berpatutan dengan dekorasi hall berkonsepkan ballroom, katering makanan yang sedap dan wedding planner serba lengkap untuk anda meraikan majlis perkahwinan idaman anda.
Selain itu, ruang Ballroom perkahwinan biasanya menawarkan ruang yang cukup besar untuk menampung jumlah tetamu yang ramai. Ia direka khusus untuk acara besar seperti majlis perkahwinan dan mempunyai kapasiti yang mencukupi untuk menjaminkan keselesaan dan keluasan ruang.
Perkahwinan Pakej Lengkap Perkahwinan | Katering - Menawarkan Harga Minimum 100 Pax - 1000 Pax | Busana Pengantin | Pelamin Moden | Fotografi | Butik Pengantin | Pengurusan Majlis Perkahwinan | Fotografi, Pakej Sanding, Pakej Nikah dan lain-lain majlis. Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan Management termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda.
Kepada bakal-bakal pengantin yang ingin merealisasikan impian perkahwinan yang Exclusive dan Hebat boleh dapatkan khidmat servis daripada TheKenduri.
- Halal Certified Catering Services
- Asean Food & Travel Awards 2022 Recognition
- Malaysia’s Favourite Catering Service Provider - 2022
Hall, Council, Chamber, Assembly
From luxurious indoor settings to the fresh aired al fresco dining experience, you have the liberty to choose from various venues to suit your specific event needs.
Subject to Terms and Conditions
Planner
Awards & Recognition 🏅𝑯𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒆𝒅 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 🏅𝑨𝑺𝑬𝑨𝑵 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝟐𝟎𝟐𝟐 🏅𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂’𝒔 𝑭𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒊𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒊𝒅𝒆𝒓
Our expertise extends to the enjoyment of your personalized events from corporate functions to fun, memorable occasions. We guarantee a top notch catering service like no other. Choices of catering styles range from buffet, banquet, centerpiece and our most premium individual serving.
Scroll to Top